top of page

MÚSICA

'I FEEL THE WIRES' és la primera cançó catalana feta amb intel·ligència artificial. Guanyador del premi del públic del prestigiós AI SONG CONTEST 2021, mereix una explicació a part.

Edited Image 2016-03-10 14-22-04

'CICLES' és un curtmetratge creat en tècnica time-lapse del qual el director Pei Iborra va encarregar la música a PERE PÈRIES. El curt acabaria guanyant dos dels tres premis atorgats al III Festival Audiovisual Miquel Obiols. El premi del públic va ser atorgat al compositor per la menció a la millor música.

Feu clic a la imatge per veure el curt 'CICLES'.

La innovadora producció alemanya 'RED CUNT' de la directora Toti Baches, amb música de Pere Pèries i Andrew Krell, s'ha estrenat amb èxit a les sales europees. Ara disponible a cinemes i a Vimeo.

Red Cunt.jpg

I, és clar, la incursió en el món del teatre només podia venir de la mà del gènere musical i la dansa. Però parlem-ne a la secció TEATRE I DANSA. Podeu clicar a les imatges per accedir-hi.

WhatsApp Image 2020-01-25 at 20.15.41.jpeg
Screenshot_20191125-142847_Drive.jpg
Notes blaves per l'autisme.jpg

Va col·laborar amb el tema 'Agatha' al disc benèfic de la Fundació Univers Agatha, juntament amb altres músics com Jordi Sabatès, Max Sunyer o Amadeu Casas.

Podeu clicar a la imatge i escoltar els diferents temes del disc. Per cert, estaràs ajudant a la Fundació.

bottom of page