top of page
AIMCAT_I-Feel-the-Wires.jpg

AIMCAT
Music + IA

El projecte AIMCAT neix a partir de la invitació dels organitzadors del AI SONG CONTEST a un suec resident a Barcelona, Tomas Nihlén, per formar un equip per fer participar Catalunya a l'EUROVISIÓ de la Intel·ligència Artificial.

AIMCAT_Team-1024x683_edited.jpg

L'equip AIMCAT

Tomas Nihlén va fer una trucada amb un tuit, i allà va començar tot. Prop de quaranta professionals de diverses disciplines van respondre a la convocatòria i es va formar l'equip AIMCAT.

L'equip va delegar el lideratge del projecte en Pere Pèries per la seva experiència en composició i producció audiovisual. Només quedaven sis setmanes i s'havia de fer una cançó i un vídeo des de zero.

Ah, i tot s'havia de treballar amb Intel·ligència Artificial.

* Als crèdits del vídeo tens la llista completa dels membres de l'equip. Estem segurs que alguns d'ells et seran coneguts.

AIMCAT_Team-1024x683_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-07-10 at 08.26.46.jpeg
Twitter Resultat AISONGCONTEST.png
AISONGCONTEST vot del públic.jpg

El resultat

Per ser la primera cançó catalana feta amb intel·ligència artificial per al gran públic, no està gens malament. De fet, 'I Feel the Wires' va guanyar la votació pública.

En diverses fases de la cançó, la intel·ligència artificial actua com a compositora, lletrista i fins i tot cantant. La dramatúrgia, la coordinació de l'equip de composició i la direcció del vídeo han estat a càrrec de Pere Pèries. De totes maneres, res d'això hauria estat possible sense aquest gran equip de professionals al darrere.

Tot i que l'AI va escriure el text original en anglès, també n'hem fet una versió 100% en català:

Llegeix o descarrega't

el Process Document

per a saber-ne més.

(PDF en anglès)

bottom of page