COM

FLUX DE TREBALL

El nostre flux de treball és bastant senzill, en termes generals.

 

PRIMER necessitem conèixer el teu projecte. Quina és LA TEVA VISIÓ. Com podem contribuir a la realització del teu projecte des de la nostra experiència, i veure com podem treure el màxim profit del pressupost que tens.

Necessites una composició amb LEITMOTIVS?

Un enfocament MINIMALISTA o ÈPIC?

SEGON, et presentarem un parell de PROVES, per comprovar que estem en la mateixa freqüència. Si t'agraden les proves i creus que això és el que necessita la teva producció, prepararem la documentació necessària per començar el treball.

TERCER, ens unirem a tu en el PROCÉS DE CREACIÓ escrivint la música segons el teu guió i storyboard. Podràs alliberar tota la teva creativitat al màxim. ESTUDIAREM EL TEU PÚBLIC, i ens adaptarem a la teva creació.

WhatsApp Image 2021-07-10 at 08.26.46.jpeg
Studio.jpg
Osoning4.jpg
Gits.jpg
CANDEUtallerTallat_editado-1.jpg

RECURSOS

Només treballem amb material actualitzat.

Les proves d'orquestra i coral mock-up es treballen amb les MILLORS BIBLIOTEQUES. També disposem d'un conjunt d'INSTRUMENTS ANALÒGICS per afegir calidesa i punch a la teva partitura.

Tenim els millors músics i cantants d'estudi disponibles, i estudis de gravació amb diferents configuracions per adaptar-se a gairebé tots els projectes.

Estem acostumats a gestionar PROJECTES INTERNACIONALS amb diferents llocs de producció, mitjans i equips implicats.

Sobretot, DOMINEM L'ART d'escriure l'experiència musical que el teu públic necessita.

 

De manera natural, transmetrem les EMOCIONS per on vols que el teu públic transiti.