top of page

COM

FLUX DE TREBALL

El nostre flux de treball és bastant senzill, en termes generals.

 

PRIMER necessitem conèixer el teu projecte. Quina és LA TEVA VISIÓ. Com podem contribuir a la realització del teu projecte des de la nostra experiència, i veure com podem treure el màxim profit del pressupost que tens.

Necessites una composició amb LEITMOTIVS?

Un enfocament MINIMALISTA o ÈPIC?

SEGON, et presentarem un parell de PROVES, per comprovar que estem en la mateixa freqüència. Si t'agraden les proves i creus que això és el que necessita la teva producció, prepararem la documentació necessària per començar el treball.

TERCER, ens unirem a tu en el PROCÉS DE CREACIÓ escrivint la música segons el teu guió i storyboard. Podràs alliberar tota la teva creativitat al màxim. ESTUDIAREM EL TEU PÚBLIC, i ens adaptarem a la teva creació.

WhatsApp Image 2021-07-10 at 08.26.46.jpeg
Studio.jpg
Osoning4.jpg
Gits.jpg
CANDEUtallerTallat_editado-1.jpg

RECURSOS

Només treballem amb material actualitzat.

Les proves d'orquestra i coral mock-up es treballen amb les MILLORS BIBLIOTEQUES. També disposem d'un conjunt d'INSTRUMENTS ANALÒGICS per afegir calidesa i punch a la teva partitura.

Tenim els millors músics i cantants d'estudi disponibles, i estudis de gravació amb diferents configuracions per adaptar-se a gairebé tots els projectes.

Estem acostumats a gestionar PROJECTES INTERNACIONALS amb diferents llocs de producció, mitjans i equips implicats.

Sobretot, DOMINEM L'ART d'escriure l'experiència musical que el teu públic necessita.

 

De manera natural, transmetrem les EMOCIONS per on vols que el teu públic transiti.

bottom of page