Des de l'inici de la seva carrera com a autor, i compositor multi-instrumentalista Pere Pèries ha tocat diversos gèneres i una àmplia varietat d'estils. Ha usat piano, guitarres, sintetitzadors, processadors i fins i tot intel·ligència artificial en les seves creacions, on també ha donat relleu també als instruments i mètodes de composició més clàssics.

Recentment ha treballat amb diversos intèrprets per a les seves creacions com ara Núria Dardinyà i Raül Poblet (Lírica), Conrad Setó (Bandes sonores) o Jorge Varela (Musicals). Ha dirigit l'equip de composició d'Aimcat, amb co-creadors de la talla de Halldór Már, JU, Ricard Puigdomènech o Xabi Strubell. 

Va col·laborar amb el tema 'Agatha' en el disc solidari per la Fundació Univers Agatha, juntament amb altres músics com ara Jordi Sabatès, Max Sunyer o Amadeu Casas.

Pots clicar la imatge i escoltar els diversos temes del disc. De passada, ajudaràs la Fundació.

Notes blaves per l'autisme.jpg

'I FEEL THE WIRES' és la primera cançó catalana feta amb intel·ligència artificial. Guanyadora del premi del públic del prestigiós AI SONG CONTEST 2021, mereix una explicació apart.

Edited Image 2016-03-10 14-22-04

'CICLES' és un curt amb tècnica de time-lapse del qual el realitzador Pei Iborra va encarregar la música a PERE PÈRIES. El curt acabaria guanyant dos dels tres premis atorgats en la III Concurs Audiovisual Miquel Obiols. El premi del públic va ser lliurat al compositor per la menció a la millor música.

Clica sobre la imatge per visualitzar el curt 'CICLES'.

Aviat es podra veure en cines la producció 'RED CUNT' de la realitzadora Toti Baches, amb música de Pere Pèries.

redcunt_titel.png

I, com no, la incursió en el món del teatre sols podia venir de la mà del gènere musical. Però d'això, parlem-ne en la secció TEATRE. Pots clicar en les imatges per accedir-hi.

WhatsApp Image 2020-01-25 at 20.15.41.jpeg
Screenshot_20191125-142847_Drive.jpg